Skillingaryd saknade två man till tre fulla femmor. Laget bestod av en blandning av erfarna spelare och sådana som hade svårt med balansen när de skulle ta emot ett pass. Det verkade som LIS:arna genast uppfattade detta som att slaget var vunnet och en viss oskärpa smög sig in i vårt lag. Skillingaryd tog därför ledningen med 1-0 trots ett klart övertag i spelet för LIS. LIS kvitterade visserligen till 1-1 men oskärpa gjorde återigen att Skillingaryd kunde ta ledningen med 2-1. Skillingaryd gav dock upp då LIS gick till 2-2 och sedan till 3-2 samtidigt med att slutsignalen gick för andra perioden. I tredje perioden hade Skillingaryd inte mycket kvar att sätta emot och LIS kunde ganska lätt fastställa resultatet till 5-2 med ett sista mål av junioren Petter Andersson.